HEJ HEJ,
dette er brugerbetingelserne for PROSAs forum, også kendt som ponykontrakten…

Ud over at sælge din sjæl anderkender du naturligvis at PROSAforum har retten til at opbevare og vise de data om dig, hvad end du nu har givet os, her på forumet.

####Vi skal nok være søde… men det skal du også…####
Morgendagens verden skulle gerne være et bedre sted og ligeså med internettet, dog med flere katte og dovendyr. Men det kræver at vi allesammen fra tid til anden lige tager en dyb indånding og husker det gode humør. Dette gælder særskilt i de situationer hvor du føler folk skriver tossede ting! Du kender følelsen, stille og roligt prikker det i fingrene… du nærmer dig knappen… CAPSLOCK ENGAGE…

På PROSA/forum skal du være den bedste version af dig selv, det skal være versionen du tager med hjem til Mormor. Hvis du er i tvivl: er det personen som uden at trække en mine, udbryder: “Sikke dog et lækkert stykke kage…”, uforagtet hvor tør og gammel det måtte være. Kort sagt, bedre end god. Hvis vi alle sammen er det… well… achivement completed…

####Hvis computer ligger forumsystemet og data på?####
Men hvad så med alle mine data, hvor er de henne? Pt. befinder de sig på den fineste VPS maskine ude i byen. Forumsystemet er et opensource projekt kaldet Discourse og ungdomsudvalget står selv for at drifte og vedligeholde systemet. På systemet har ungdomsudvalget deres egen administrator ligeså vel som der er moderatorer som holder os alle i snor. Om store stygge tre-bogstavs-manden også har fundet vej til dine data ved vi ikke. Vi har kikket i loggen og indtil videre ser det pænt og rart ud, men vi garanterere intet. Til gengæld lover vi at vi aldrig vil videregive dine data til en tredjepart, hverken for at få reklame indtægter eller til at lave statistik. Hvis du finder script eller lignende som lækker data skal du råbe “vagt i gevær”, det er nemlig ikke tilsigtet.

####Hvad sker der hvis skidtet sætter i brand eller bare ikke virker####
Her skal du huske 112 reglen:

  • Hvor brænder det?

  • Hvem/hvad er det som brænder?

  • Er det noget vi kan gøre noget ved og kan det replikeres?

Ja du har ret! Sidste regel er en vi selv har fundet på, men det er primært fordi vi ikke kan løse alle verdenens problemer alene. Men hvis der er problemer med forumet må du meget gerne skrive til u35@prosa.dk så kikker på det hurtigst muligt. Iøvrigt, hvis det vitterligt er en person der er ild i, og det er utilsigtet, skal du stadig ringe 112!

Dette dokument er under CC-BY-SA licens. Sidst opdateret: 28-03-2017