Udkast til ansøgning til vest

(Ern_st) #1

Kære Vest bestyrelse

I forbindelse med BornHack 2018, gentager vi fra Ungdomsudvalgets side vores succes med at skaffe nem transport fra hele landet og samtidig arrangerer vi en PROSA Village til BornHack.

I 2016 og 2017 havde vi god success og response på at sørge transport fra Aarhus via Odense til København og så over til Bornholm, dette vil vi rigtig gerne gentage i år for at give folk fra hele landet mulighed for at komme med til Bornhack, bussen har begge år både været en måde at give PROSA medlemmer en nem og billige måde at kommer til BornHack samtidig med at det har været en måde at støtte BornHack som arrangement ved at åbne bussen op for alle eventets deltagere, dette gør blandt andet at PROSAs synlighed bliver ret stort under eventet, vi plejer normalt at tage en egenbetaling for busbilletten på 125 kr. det for at sørge for at folk rent faktisk dukker op til bussen.

I både 2016 og 2017 lavede vi også det der hedder en village hvor vi samlede PROSA medlemmer i et fælles stort telt (PROSA Village) hvor under der kunne nørdes, hygges og skabes bånd/netværk på tværs, det var begge gange en stor success hvorfor vi har tænk os at lave en PROSA Village igen i år for vores medlemmer.

Vi vil derfor rigtig gerne ansøge jer om penge til årets PROSA Village og bustur, vi vil gerne ansøge om 20.000 kr. samt hjælp til at brede budskabet ud i Vest regi så vi kan få så mange med på tværs af landet som det muligt.

V.Hilsen
Jeppe, Jørgen og Dennis (PROSA Ung)

0 Likes