Startup Weekend Odense

(Víðir Valberg Guðmundsson) #1

Vi er blevet kontaktet i forhold til Odense Startup Weekend d. 21.-23. April

Deres website: http://www.up.co/communities/denmark/odense/startup-weekend/10901
Og facebook: https://www.facebook.com/events/277100606035243/

De har sendt følgende omkring hvorvidt vi har lyst til at sponsorere dem:

PDF fil kan findes her: https://hushfile.it/58e607f7cb67c#xx0xzilrcn7sbeSt0VxgUJQdtLkzK2gJqqqmgqET på eget ansvar :wink:

Hvad siger folk?

Vi kan i hvert fald smide den på fyntech.dk :slight_smile:

0 Likes

(Daniel Neupart) #2

Hmm det kunne være rart med en afklaring på om det er PROSAmedlemmer eller potentielle prosamedlemmer som deltager. I Aalborg har der været lidt forskelige lignende forsøg og det er ret ofte folk på handelsstudierne som deltager i håbet om at møde nogle software folk og lignende. Hvis det er tilfælde her tænker jeg det nok er spild af penge. Omvendt hvis det er 30-40 i PROSAs område giver det bedre mening at støtte og få navnet ud.

Men det kan være der er nogen som har været med på weekenden tidligere eller har kendskab til lignende arrangementer på Fyn der kan afklare om det er samme tendens som i Aalborg.

0 Likes

(Ern_st) #3

Set i lyset af økonomien i U35, som vi vendte på mødet i Kbh. Så vil jeg nok ikke bruge U35 penge på sådan et sponsorat. Men hvis PROSA har en PR pulje eller sådan noget, så var det måske mere relevant hvis man ønsker at støtte dette/lignende arrangement… eller er jeg helt galt på den? :stuck_out_tongue:

0 Likes

(Daniel Neupart) #4

Vi kan godt spørge Carsten Larsen, han har ansvaret for en række af de udvalg der har med de ting at gøre. Men min indledende kommentar står jeg stadig ved, jeg tror simpelthen ikke det her vil være målgruppe, omvendt skal man jo også sommetider prøve før man lære noget

0 Likes