PROSA søger aktivister til at deltage på Folkemødet 2019

(Morten Gejl) #1

PROSA deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm, og søger i den forbindelse et par aktivister som vil være med til at udbrede viden om PROSAs holdninger og politikker til den almene folkemødegæst.

Vi foretrækker, at du kan deltage i hele perioden, hvor PROSA er på Folkemødet, dvs. i tidsrummet
fra onsdag d. 12/6 om aftenen (afgang fra PROSA København kl. 18)
til lørdag d. 15/6 om aftenen (hjemkomst til PROSA København kl. 22)

Hvis du ikke kan deltage i fællestransporten, skal du selv sørge for at komme til og fra Bornholm.

Du kommer til at bo sammen med resten af PROSA delegationen i et sommerhus hvorfra vi dagligt vil transportere os til og fra folkemødeområdet.

PÅ Folkemødet bruger vi en aktivistcykel, som er en ladcykel, som er klistret til med PROSA-logoer. Vi cykler så rundt med den og stiller os centrale steder for at komme i kontakt med deltagerne på folkemødet.

Fra denne mobile stand vil vi

  • kontakte borgere og fortælle om vores politik ved at uddele pjecer om vores politik og holdninger og tage en snak med dem
  • uddele merchandise der understøtter vores politiker og holdninger
  • understøtte de PROSA-folk som deltager i specifikke debatter/arrangementer

Vi er iklædt PROSA t-shirts så det er tydeligt at se, hvem vi repræsenterer, når vi snakker med folk og udbreder PROSAs politik og holdninger.

De emner som vi vil behandle som aktivister vil være Digitalt selvforsvar og Dataetik.
For at understøtte dette vil vi medbringe forskellige pjecer, som beskriver hvad vi promoverer, og som vi kan give til de mennesker, vi snakker med.
Derudover vil vi også have merchandise med, som understøtter de politiske budskaber, såsom kamera sliders, RFID kortblockers og Privatlivskort (Tails USB)
Vi foretrækker derfor aktivister, som har en telefon eller anden enhed, der kan læse RFID, så man kan demonstrere blockerkortet.

Som aktivist skal du være med til at bemande cyklen på lige fod med de andre aktivister (4 aktivister i alt)

For at koordineringen kan fungerer er det et krav, at du er kontaktbar på mobil under Folkemødet og at du er villig til at bruge Trello som samarbejdværktøj.

Da der er et begrænset antal pladser vil udvalget tage stilling til hvem der kan komme med på baggrund af vores opfattelse af ansøgernes evne til at repræsentere PROSA på de givne præmisser og fungere sammen med de øvrige aktivister.

Hvis du ønsker at deltage skal jeg have besked herom på senest fredag d. 29 Marts.

på vegne at PROSAs Folkemøde udvalg

Morten Gejl

0 Likes