Mortal Engines - udmeldinger

(Ern_st) #1

flyer tekst

Hej! Vi er PROSA UNG. Ungdomsudvalget i PROSA. Vi hygger, spiller brætspil og laver fede arrangementer som dette. Til foråret planlægger vi også et brag af et weekend arrangement i de smukke Ry bakker:

SURVEIL_IT
Et arrangement som bliver spækket med taler og workshops om overvågning. Der bliver både plads til den it-politiske vinkel, men så sandelig også til tekniske workshops, bla. hvordan du kan beskytte dig selv mod overvågning, og hvordan du kan overvåge dine egne enheder. Alle deltagere vil modtage en “gadget” under arrangementet.

Datoer:
Kortlink:
Pris: 150,-

0 Likes

(Ern_st) #2

mail til tilmeldte

indhold:

  • tidspunkt
  • hvis man ikke kan så afmeld, der er folk på venteliste i nogle byer
0 Likes

(Ern_st) #3

ting der skal skaffes/ordnes

  • deltager lister i morgen tirsdag
  • @jar skal omdøbe event til SURVEIL_IT på prosa.dk så vi kan få link på flyer
0 Likes

(Ern_st) #4

FAQ til afviklere/organizere

Q: Hvornår får vi billetterne så vi kan printe dem?!?
A: Jeg får dem lagt op på Slack’en i morgen formiddag! (Jeppe)

Q: Skal vi tjekke folks kvitteringer?
A: Hvis de står på deltagerlisten er det fint. Hvis de ikke gør er det muligvis kommet med på et afbud, så kan man vælge at se personenes kvitteringen.

Q: Skal vi tjekke at folk kommer i følge med et PROSA medlem?
A: nej, spild af tid. Hvis en enkelt har fusket sig vej ind så går det nok.

Q: Hvordan skal vi uddele billetterne?
A: Det finder i selv ud af, der er aftalt med biografen et de opstiller nogle borde til udlevering. Men hav evt. en PROSA t-shirt eller lignende på så folk kan spotte jer :slight_smile:

Q: Hvorfor viser i gratis biograffilm?
A: Fordi PROSA UNG er nice :slight_smile: filmen er sat til at starte 18:45, men vi får 10 min i salen til at sige velkommen osv. inden filmen starter. Den tid må i gerne bruge på at lave reklame for lokale arrangementer. Men det ville være mega fedt hvis i også vil lave noget reklame for SURVEIL_IT, PROSA UNGs weekend event, som løber af stablen i April, med et fokus på overvågning, både politiske, men også i stor grad tekniske, workshops og talks.

0 Likes

(Ern_st) archived #5
0 Likes